Backup remot

SM informàtica Remot és un servei de còpia remota de dades, via Internet, amb les màximes garanties de seguretat i confidencialitat. Es tracta d’un servei multi plataforma, automàtic i flexible, preparat per copiar sistemes Windows, Linux i Mac. La informació s’envia des de l’equip informàtic del client al centre de dades de SOMinformàtica mitjançant protocols d’encriptació per garantir la seguretat de la transmissió. La restauració de dades es pot realitzar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Seguretat

El servei SM informàtica Remot li ofereix una alta fiabilitat. Les dades s’emmagatzemen en un centre de dades amb les ultimes mides de seguretat. A més, la informació està replicada en diferents servidors del nostre Data Center per garantir la integritat de forma constant.

Automatització del Backup

SM informàtica Remot li permet automatitzar tot el procés de backup. Simplement ha de tenir el seu ordinador engegat i connectat a Internet. Podrà recuperar les seves dades online des la seva oficina, o sol·licitar la recuperació mitjançant un dispositiu extern com DVD, disc dur...

Tecnología

SM informàtica Remot redueix al màxim el volum de dades a transmetre possibilitant la realització de backup remots de grans volums d'informació. Optimitza els recursos del sistema client , assegurant que la còpia de GigaBytes originals d'informació es faci per diferenciació binària i es transmeti en el menor temps possible .

Compliment de la LOPD

El nostre servei li garanteix el compliment de la LOPD . La informació es comprimeix , s'encripta i s'externalitza, Les dades s'emmagatzemen en els nostres datacenters encriptats , i el client és l'únic que coneix la clau de xifrat.

Prova gratuïta backup remot

Vols provar la còpia de seguretat remota?

Demana una prova gratuïta durant tot un mes sense cap cost dels nostres serveis CLOUD. Servidors i PC's virtuals, Núvol públic, privat o híbrid, Còpies remotes.


sol·licita la ara